dilluns, 26 de gener del 2009

Cap de setmana mogut (24 i 25 de gener0 08)

Aquest cap de setmana, entre l'entrenament amb el Juniors el dissabte el matí i el grop brutal de vent de dissabte la tarda, ja va quedar la cosa complerta , de bó de bó!! EL matí el vent de terra ens va perdonar el que després per la tarde seria bestial.
Feia temps que no veia un cop de vent sobtat com aquest. Sort que tenim actualment informes meteorológics de gran qualitat. Fa uns anys haguessim sortit tan tranquilament i, com a mínim, haguessim tingut un ensurt espectacular.
El diumenge varem anar amb la Cris a Llança perqué era la Festa Major de la Vila. VISCA SANT VICENÇ! Allà hem acompanyat als gegants amb la mùsica dels Ministrers de FIgueres. Per si no ho sabieu jo hi toco el flabiol i la Cris ens acompanya sempre que pot amb les postisses(castanyoles). El diumenge al matí va fer un temps magnífic i ho vem passar d'alló més bé a la cercavila fen ballar a gegants i mainada. Com quasi sempre varem acabar amb el grup de sacs i flabiols fen mùsica per animar la gent i amb un pica-pica que ens varen oferir els de la Colla gegantera. Un matì perrfecte!.
En tornar a Roses vaig caure a la tentació de anar al GEN de Roses a veure si els velers de la avarada estaven bè després del dissabte. No havia passat excessiva cosa: un parell de velers moguts de llocs, el suport dels caiacs del davant una mica entravessat, un "mirror" que va volar i anar a parar sobre un altre veler peró cap problema gros que no es pogués arreglar fent una mica de "aixecament de peses", i el llagut blau fosc tombat que va ratllar un xic un altre veler. Rés de geu que no es pugui arreglar amb una mica de massilla. Fer una mica de exercici (una horeta de moure velers) i cap a dinar! (encar que una mica tard).
Per la tarde vaig aprofitar per veure a Internet una informació sobre "violas de roda" i després fer una mica el mandra (que ja tocava).
Avui dilluns ha tornat la tramuntana i tornem a posar en ordre velers i papers. Es una feina del més curiosa, oficina i taller, instructor i mariner, entrenador i camioner... i voler fer-ho tot bé!! (Ja ho deia ma mare: home de molts oficis , pobre segur!)
Un altre dia us explicaré alguns coses de patrimoni .