dilluns, 8 d’abril del 2013

Setmanes intenses en el món del teatre i la música tradicional.
El Grup de Teatre de Roses es va presentar al 19é Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada que fa l'associació Teatral El Clau de Santa Coloma de Farners i el cap de setmana del 9 i 10 de març va ser intens i satisfactori. (Jo hi vaig participar fent el paper de Luard, el vell pescador!)
Avui dilluns 8 d'abril m'en assebento que hem guanyat els premis de millor obra, millor muntatge, llum i só,  actriu principal (Caterina), actor i actriu secundaris (Rufina i Libori).

Com sempre, no es que facis teatre per tenir premis i reconeixement peró si al públic li agrada i t'ho reconeixen, no cal dir que un hom està satisfet. (més noticies quan surti a la llum "oficialment" o sigui en algún diari o medi de comunicació públic!!)





Per altre banda el dia 15 de març, recital de poesia del Grup de Teatre de Roses a la Biblioteca de Roses amb textes de Espriu. L'espai de la biblioteca es recollit peró hi van assistir una cinquantena de persones (una mica atepeïts aixó sí). Agradable, intens, enyorat... hi varem participar amb la Cris i reconeixo que varem sortir-ne amb un esboç de somriure als llavis. O sigui perfecte!!



Per Setmana Santa es continua organitzant la Processó del Silenci a Roses. AROFES, com a entitat organitzadora, s'ha posat en contacte amb mí per veure de utilitzar músiques del mestre Cervera a càrrec de una secció de vent.  Els he posat en contacter amb la familia Cervera i finalment s'han arranjat diverses peces de Josep Cervera Bret per acompanyar al seguici. Sembla que la saga dels Cervera s'acabarà reconeixent a la seva terra!!






El dia 30 de març,  a la Ciutadella de Roses, "Auca caminada dels tres rellotges de sol" Organitzada per el servei Educ'art i l'Ajuntament de Roses. Amb Roser Raluy com a organitzadora i guia, la Cris com a fotografa i jo mateix fent el paper de rapsoda flabiolaire de l'auca (tots dos representant al GTR) varem passar un matí agradable i agraït. L'espai de la Ciutadella de Roses estava magnífic i el públic assistent (més de 70 persones) va gaudir de la passejada i història de Roses.